Priimsime ir apmokysime 3-5 žmones.
Darbas - žemos kvalifikacijos darbuotojų profesinis mokymas pagal parengtą programą.

Mokymų vedimo patirtis nėra privaloma, bet labai pageidautina.

CV (prisegtuke) ir Motyvacinį laišką (atviru tekstu žinutėje nurodant ir savo finansinius lūkesčius) siųsti adresu vytautas.sulcas@gmail.com
Nurodykite temą:  "DARBAS: Vardas Pavardė"

Turintys klausimų klausti gali čia forume.

Peržiūrėta: 900

Komentuoti

Temos komentavimas ir aptarimas

Supratau Vytautai. Jeigu tu analogiškais metodais aiškini sūnui matematikos temas, tai aš puikiai suprantu kodėl jis nieko nesupranta net ir paaiškinus septynis kartus. Tokiu būdu gali žmogų tik apkvaišinti, bet ne kažką paaiškinti.

O pradinio skelbimo mintis labai paprasta: "Ieškome darbuotojų. Mums nesvarbi jūsų kvalifikacija, bet jums turi būti nesvarbu kiek mes jums mokėsime"

pritariu tie kurie ateina i imone dirbti, o ne del ivaizdzio, gali dirbti kad ir linksmais siukslininkais ir realizuoti savo potenciala, juk jiems patinka toks darbas, malonumas gryname ore dirbti  laviravimas daugiabuciu kiemuose issukiai kai uzstatytas kelias, ir tt. pinigu jie gal ir neuzdirbs bet bus laimingi, uzskaitau Vytauto sumanyma!

cia priklauso nuo zmogaus metaprogramos, jei jam labai svarbus ivaizdis jis neis dirbti i imone neduodancia ivaizdzio, jei jam svarbu pats darbas jis eis dirbti i imone kur idomus darbas. ir net nesvarbu atlyginimas.

prisiminiau  sena Dviracio ziniu posaki, "Savanoriais i armija siuo metu stoja tik patriotai ir idiotai. Patriotai jau baigesi"

Palaikau Vlada, as manau kad sunus, tiesiog pagudravo,  jis apsimete kad suprato, kad nuo jo atstotu:) kodel taip sakau? del to kad sunus nepaaiskino konkreciai ka suprato, pasake kad viska suprato:) panasu i mazdaug atstok, uzteks sios temos....:)

Vladas Pranevičius rašė:

O pradinio skelbimo mintis labai paprasta: "Ieškome darbuotojų. Mums nesvarbi jūsų kvalifikacija, bet jums turi būti nesvarbu kiek mes jums mokėsime"

Esu tikras, kad buvo ir tokių, kurie mano skelbimą suprato taip, kaip jis ir parašytas " Ieškome darbuotojų. Mums turima kvalifikacija nėra lemiamas atrankos motyvas, mums rūpi Jūsų motyvacija ir pageidaujamas atlygis."

Tikėjausi nereikės plėtotis, bet paraiškų sulaukiau pakankamai (jas priiminėsime dar mažiausiai porą savaičių), todėl galiu sau leisti vystyti diskusiją.

Kadangi samdome lektorius, tai jiems dažnai teks atsakinėti į savo mokintinių klausimus. Jei lektorius neįsiklauso (neįsiskaito) į kalbančiojo(rašančiojo) žodžius, nepasimatuoja jo žemėlapio ir skuba viską vertinti išskirtinai per savo žemėlapio prizmę, jo atsakymas stipriai rizikuoja prašauti. Todėl ir mano skelbimas sukonstruotas taip, kad tie, kuriems kyla klausimų ar noro kometuoti automatiškai nėra tas segmentas į kurį taikau.

reiketu taikyti i visus segmentus savo komunikacija, nes tie kurie komentuoja kazkiek veikia ta segmenta, kuris nekomentuoja, o  taikosi dirbti:)

Mikui:
Kai rašysi darbo skelbimą (pvz sekretorei) galėsi taikyti į visus segmentus (pvz direktorius ir valytojas, nes jie kažkiek veikia sekretores) .

Tuo tarpu man visai neatrodo, kad reiktų elgtis taip kaip pats perši.
Dėl palaikymo Vladui - valio. O kadangi žinau kaip buvo iš tiesų, tai belieka atlaidžiai šypsotis :)

Vladui:
Pats rašai "jeigu", tada pateiki tai, kas pačiam ant seilės užplaukė, ir iš to darai savo išvadas apie kitus. Bet juk tai viskas tik apie tave patį, nes "jeigu" yra iš tavo žemėlapio.  Be tavojo "jeigu" egzistuoja tūkstančiai kitų "jeigu".

Visiems komentatoriams kurie rėmėsi "savo įspūdžiu skaitant":
štai kas nutinka, kuomet skubi pasikliauti pirmu įspūdžiu: http://www.youtube.com/watch?v=r99MiiLcLM0 

Vytautui, kita karta kai atsakinesi i zmonems prasantiems  pagal savo zemelapi (pav. pinigines motyvacijos) tai ir atsakinek gerbdamas ju zemelapius. o siuo metu skaitant is salies panasu kad taip nebuvo, pasijuto kazkokia darbdavio arogancija is atsakymu. tik tiek is salies ziurint. Va kai isaiskinai kad cia speciali metodika kad tik taip atrenki tinkamus zmones galbut kai kuriu zmoniu poziuris pasitaise. O juk visi zmones naudoja pirma ispudi, taip gamtos sutvarkyta,  Be to, maza pastabele,  stebek pasnekovu  zemelapius ir gerbk.:)   Pats juk irgi sprendei pagal pirma ispudi kai Remigijus paklause del piniginio atlygio, o tu is karto pasmerkei...  siap neturiu nieko pries toki skelbima, jei jis duoda rezultatus kokiu nori skelbejas, tik siulau su tais rezultatu refreimingais alia kokie jie geri neprisifreimuoti:)

:) Mikai:
1. Sunku bendrauti su Tavimi, Vladu ir Remigijumi, kai Jūs neskaitote kas buvo parašyta. Remigijus NIEKO neklausė. O ir aš jo nesmerkiau. Tik pasakiau, kad darbas nėra skirtas jam, jeigu nesugeba įskaityti, kad atlygio dydis yra kandidato iniciatyva. Jei vis dar manai, kad Remigijus kažko klausė - įrodyk. Aš perskaičiau viską dar kelis kartus ir įsitikinau, kad Tu tiesiog meluoji. Tai kodėl, sakyk, turėčiau Tave gerbti, ar bent jau kalbėti su Tavimi pagarbiai, kai sugaišai tiek mano laiko tavo melui išaiškinti ?
2. Dėl arogancijos Tu teisus, jei kalbi apie mano bendravimą su tais, kurie negerbė mano teisės ieškotis sau darbuotojų taip, kaip manau esant geriausiai. Užtat puolė mokyti, kaip aš turėčiau tai daryti neturėdami nė žaliausio supratimo ko man reikia ir kokie mano projekto uždaviniai. Jau nekalbant apie tai, kad kai kuriuos komentatorių veiksmus pravardžiuojant kandidatus kvailiais,  o mane be jokio pagrindo (nebent kaltintojo žemėlapis laikomas pagrindu) kaltinant apgavyste, galima atiduot vertinti advokatams. Kadangi arogancijos kontekste panaudojai apibūdinimą "darbdavys", tai būtinai paklausiu kiekvieno kandidato ar pajuto darbavio aroganciją SAVO atžvilgiu.
3. Pirmas įspūdis: Naudoja visi. Ne visi sprendimus jo pagrindu daro. Išmintingi, protingi jei ir "sutinka pagal kepurę, palydi pagal protą". 
4. Žemėlapiai: Nepergyvenk, visų kandidatų žemėlapių bus paisoma.
5. Nepaprastai džiaugiuosi, kad neturi "nieko prieš" tokį skelbimą. Tiesiog akmuo nuo krūtinės nusirito.

6. Siūlymus išgirdau, apsvarsčiau, nesudomino. 

Ir neimk į galvą mano tono :) peace. 

Vytautui,

super atsakymas. Man patinka Jusu sugebejimas nesupykti ir nepasiduoti provokacijoms:)

:)

Rašyti komentarą

RSS

Gyvenimo universitetas

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

© 2012   Created by Vitoldas Masalskis.

Žymekliai  |  Report an Issue  |  Terms of Service