2011.07.19 - NLP klubo Kaune susitikimas (įspūdžiai + fotokronika + prezentacija)

Sveiki, gerbiamieji!

Skubu pasidžiaugti, kad įvyko pirmasis NLP klubo Kaune susitikimas.

Susitikimo fotokroniką galima pasižiūrėti čia:

http://klubai.saviugdosklubai.lt/photo/albums/nlp-klubo-kaune-susit...

Susitikimo metu daryto pranešimo prezentaciją galima rasti čia:

Kalibravimas - mokykimės teisingai skaityti kitų mintis-07.19.ppt

Visumoje šis susitikimas pranoko mano lūkesčius. Mūsų buvo trisdešimt žingeidžių, geranoriškų, įžvalgių žmonių. Džiugu, kad dalyvavo ne tik kauniečiai, bet buvo kolegų iš Marijampolės, Jurbarko ir Panevėžio.

Pradžioje, žinoma, pradėjome nuo susipažinimo. Manau, kad klubui, ypač besiformuojančiam yra svarbu, o kas gi yra šalia manęs, kuo jis užsiima, ką veikia, kokie jo interesai, kiek jis yra "įsistojęs" į NLP sritį.

Džiugu, kad nors mūsų išprūsimas NLP srityje buvo gana įvairus "nuo ... iki" paaiškėjo, kad mes daug maž panašiai suprantame "kas yra NLP", "kokios yra jo galimybių ribos" ir tai "manipuliacijos mokslas ar ne".

Jau patį pirmą susitikimą norėjosi neapsiriboti vien formaliais organizaciniais reikalais, bet ir truputėli pasičiupinėti patį NLP iš praktiškosios pusės. Tam buvo pasirinkta viena iš pamatinių NLP temų - kalibravimo tema. Dėl riboto laiko spėjome padirbėti tik su dviem praktiniais pratimais iš šešių, kuriuos buvau pasiruošęs. Bet manau, kad tai - ne bėda, ateityje spėsime padaryti ne tik šiuos, bet ir begalę kitų pratimų :)

O dabar žadėtosios nuorodos, kurių dėl interento nebuvimo negalėjau pademonstruoti susitikimo metu:

http://saviugdosklubai.lt/2011/06/05/svarbiausiu-nlp-terminu-zodyne... - NLP terminų lietuviškas žodynėlis. Dar toli gražu ne visi terminai, bet bent jau patys pagrindiniai.

http://saviugdosklubai.lt/category/psichologija-2/nlp-2/ - NLP resursai (lietuvių, anglų, rusų kalbomis), kurie yra patalpinti mūsų svetainėje.

http://saviugdosklubai.lt/nlp/nlp-resursai/ - Nuoroda į visokias įdomybes plačiajame internete, ką radau vienaip ar kitaip susijusio su NLP.

Jei dėl naudojimosi interentiniais resursais kiltų kažkokių klausimų - drąsiai klauskite.

Taip pat kviečiu (kas nėra prisiregistravęs prie šio tinklo)  prisiregistruoti ir prisijugti prie šios mūsų virtualios NLP bendruomenės. Čia šioje bendrovės grupėje galite rašyti visus jums rūpimus ir su NLP susijusius klausimus. Aiškinsimės ir konsultuosimės :)

Kitas NLP klubo Kaune susitikimas bus maždaug po mėnesio. Būtinai pranešiu. Ir greičiausiai jis bus skirtas išimtinai NLP pratyboms - žaisime visame pasaulyje ir ypač tarp eNeLPersių gerai žinomą psichologinį žaidimą "Mafija"! :)

Peržiūrėta: 64

Temos komentavimas ir aptarimas

Laukiu, nesulaukiu kitų klubo susitikimų :), beje, gal tie kas dalyvavo turi noro papildomai praktikuotis :)? manau reik tik norinčių - progą ir priemones rasim - sukursim :)
Pritariu: konstruktyvus, naudingas ir šiltas buvo NLP klubo susitikimas Kaune:) Prisijungčiau ir prie papildomai praktikuojančių (jei ne per dažnai):)

Ir man labai patiko :)

Mielai prisijungčiau prie papildomai praktikuojančių.

Sveiki,

Radau laisvą minutėlę, tai nusprendžiau išsakyti savo nuomonę ir aš :).

Susitikimas man tikrai patiko. Dabar lavinu įgūdžius (bandau pereiti į trečią lygį). Dėl susitikimų dažnumo – gal būt ir būtų naudinga tokius susitikimus daryti kelis kartus į mėnesį. Vieną daryti tokios formos, kaip buvo, antrą - vykdant daugiau praktinių užduočių (lavinant įgūdžius).

Jei kam nors pasirodė, kad čia yra “miškas” ir kyla klausimas “ką čia veiksiu?”, galiu nuraminti. Visi žmonės iš prigimties yra imlūs žinioms (valgyti tai visi išmokome! :)). Vienintelis dalykas, kas pas kiekvieną žmogų skiriasi – laikas per kurį žmogus sugeba išlavinti įgūdžius. Vienintelis dalykas, kuris trukdo išmokti – nervinė įtampa, kuri kyla dėl “savęs” lyginimo su kitų pažanga.

Tad linkiu visiems buvusiems susitikime ir prisijungsiantiems ateityje paprasčiausiai atsipalaiduoti, suprasti “ko dar nežino”, tada skirti laiko “žinių įgijimui” ir “įgūdžių lavinimui” suprantant, kad vieni tai pasieks greičiau, o kiti gal ir šiek tiek lėčiau.

Sėkmės visiems!

Andrius

UAB "Proginta"

Edita, Daiva ir Andriau..... tai gal susimatom kokiai trumpai praktikai..????

Sveiki, trumpoje praktikoje galėčiau sudalyvauti 8,9, 12  d, 20 dienos metu arba vakarais po 18 ar 19

val. kitomis dienomis (dirbu). Rasykit savo laikus ir as bandysiu prie jusu derintis:)

Sveiki,

po darbo man tiktų praktiškai bet kuri diena. Galimos išimtys, jei tektų tą dieną išvažiuoti iš Kauno pas kurį nors klientą. Tada parastai grįžtu vėlai.

Andrius

Sveiki,  Is dienu kurias isvardino Edita man tiktu tik 9, patogiausias laikas 19 val. :)

Sveiki,

jei rytoj renkames praktikai - galima kad ir mano namuose (namiskiai kaip tik atostogauja), tik tiek kad tie namai uz Kauno - tarp Ramučių ir Neveronių km.Siulykit - gal turit geresniu variantu susitikimo vietai:) Mano kontaktinis tel. 8 649 06521
Daiva rašė:

Sveiki,  Is dienu kurias isvardino Edita man tiktu tik 9, patogiausias laikas 19 val. :)

Sveiki,

vis dar neaisku, kaip jus del sios dienos  susitikimo mastot? Gal ji nukeliam ir  geriausia butu konkreciai susitarti del papildomos praktikos  23 d.susitikus  NLP Kauno klube? Iki:)
Edita rašė:

Sveiki,

jei rytoj renkames praktikai - galima kad ir mano namuose (namiskiai kaip tik atostogauja), tik tiek kad tie namai uz Kauno - tarp Ramučių ir Neveronių km.Siulykit - gal turit geresniu variantu susitikimo vietai:) Mano kontaktinis tel. 8 649 06521
Daiva rašė:

Ok, sutarta :)

Sveiki,

aš taip pat matau, kad šiandienos diena man nelabai tinkama. Tad gal ir tikrai, paliekam vasarėlės galą poilsiui/darbams apsidirbti, o 23 sutarsime.

Andrius

RSS

Gyvenimo universitetas

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

© 2012   Created by Vitoldas Masalskis.

Žymekliai  |  Report an Issue  |  Terms of Service